Чистка кухонної вентиляції

Накопичені у вентиляційному обладнанні і повітроводах відкладення пилу і жиру утворюють легко займисту, постійно підігріту від працюючого кухонного обладнання суміш, і при попаданні іскри
з рухом повітря всередині повітроводів, вогонь швидко поширюється по всій будівлі.
Крім того, суміш жирових відкладень з пилом - живильне середовище для розмноження бактерій, грибків і пилових кліщів.

Найбільшу небезпеку становлять мангали, в результаті роботи яких, в повітроводах накопичується велика кількість сажі, яка спалахує від найменшої іскри. Такі мангальні витяжки необхідно чистити з періодичністю від одного разу на два тижні до одного разу на два місяці.
Сервісне обслуговування і очищення систем вентиляції кухонь, кафе і ресторанів від пилових і жирових відкладень, дозволить уникнути багатьох неприємних наслідків, зберегти ефективність роботи вентиляції і продовжити термін експлуатації вентиляційного обладнання.

1/2
Для кого наші послуги є необхідними?

1.

Місця громадського харчування (ресторани, кафе, бістро)

2.

Готельні комплекси;

Спортивні комплекси.

3.

Бізнес центри;
Торгові центри та магазини.

4.

Промислові підприємства і заводи;

Комбінати харчової промисловості.

Замовити чистку

ви можете за номерами:
 

Київ: (044) 502 36 50

Харків: (057) 780 79 70

Одеса: (048) 700 15 13

Яку вигоду отримує Замовник?

Підвищення працездатності персоналу.

Зменшення захворюваності персоналу.

Комфортний мікроклімат у виробничих і житлових приміщеннях.

Гарантовану пожежну і біологічну безпеку вентиляційних систем і систем кондиціонування. (Від місяця до року).